Goede voeding draagt, net als een regelmatige Shiatsu behandeling, voldoende slaap en schone lucht, bij aan een gezond en mogelijk gelukkig leven. Omdat de kwaliteit van de voeding de laatste jaren niet optimaal is, kan het verstandig zijn om supplementen te gebruiken.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een leverancier die hoogwaardige producten levert. Met name de Goshy Nutrition™ supplementen spreken ons erg aan. Het gaat onder meer om:

  • Matcha Thee die wordt gemaakt van het hele theeblad. Na de oogst worden de bladeren licht gestoomd en vervolgens in zijn geheel vermalen tot een heel fijn poeder. Hierdoor blijven alle werkzame bestanddelen bewaard, in de hoogst mogelijke concentratie. Al meer dan 1000 jaar gebruiken japanse monniken Matcha Extract als ondersteuning bij hun meditaties. Tijdens hun urenlange meditaties drinken de monniken Matcha Extract om zowel alert als ontspannen te blijven. De wetenschap heeft sinds korte tijd de effecten van deze eeuwenoude traditie bevestigd. Matcha Extract is rijk aan het aminozuur L-Theanine. Een aminozuur dat een bewezen uitwerking heeft op de hersenen en zorgt voor een optimale staat van welzijn en ontspanning.
  • Omega 3 visolie heeft een heerlijke frisse smaak en bevat een zeer hoge dosering EPA en DHA. De visolie van Goshy Nutrition™ wordt geproduceerd onder de voor de geneesmiddelen geldende omstandigheden (Good Manufacturing Practice). DHA en EPA, de omega-3 componenten in visolie zorgen ervoor dat de celwand gezond blijft. De celwand blijft flexibel en behoudt een groot aantal insuline receptoren. Dit resulteert in minder vetopslag.
  • Greens. Een zeer zuivere (farmaceutische-) kwaliteit die vrij is vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Het bevat uw dagelijkse porties groente en fruit en bevat derhalve enorm veel antioxidanten die nodig zijn voor een goede pH balans. Greens Formula van Goshy Nutrition™ kan ervoor zorgen dat het zuur-base evenwicht in het lichaam hersteld wordt. Veel voedingsstoffen die wij in deze westerse maatschappij tot ons nemen zijn enorm zuur. Bovendien is met name de hoeveelheid ontzurende groente die wij eten vaak zeer beperkt. Greens daarentegen kunnen ons lichaam zeer eenvoudig helpen te ontzuren. De diverse voedingstoffen in Greens Formula van Goshy Nutrition™ hebben bovendien een ontgiftende werking omdat ze zich kunnen binden aan de vele gifstoffen die in ons lichaam voorkomen. Door deze binding kunnen gifstoffen uit het lichaam verwijderd worden.

De producten van Goshy zijn leverbaar via goshynutrition.nl. In de shop vind je nog meer supplementen van een hoge kwaliteit en ook de beroemde Kettlebell is verkrijgbaar. Op www.goshynutrition.nl vind je meer informatie over de supplementen.